€ 5,- korting?

Kortingscode: KORTING

beëdigde vertalingen

Bestel nu
Zorg voor geldige beëdigde vertaling met Overheidsfunctionarisverklaring bij Ecrivus Multimedia.

Overheidsfunctionarisverklaring beëdigde vertaling? Nu bestellen in webshop >

Hoe zorg je ervoor dat je beëdigde vertaling geldig is met een Overheidsfunctionarisverklaring?

Een beëdigde vertaling is een vertaling die gemaakt is door een beëdigd vertaler. Deze vertaler heeft een eed afgelegd voor de rechtbank en is bevoegd om officiële documenten te vertalen. Om ervoor te zorgen dat je beëdigde vertaling geldig is, kun je een Overheidsfunctionarisverklaring laten toevoegen.

Met een Overheidsfunctionarisverklaring verklaart een overheidsfunctionaris dat de vertaling volledig en correct is. Dit zorgt voor extra zekerheid over de geldigheid van de vertaling. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om ervoor te zorgen dat je beëdigde vertaling geldig is met een Overheidsfunctionarisverklaring:

  1. Kies een betrouwbare vertaler die beëdigd is.
  2. Vraag de vertaler om een beëdigde vertaling te maken van het document.
  3. Neem contact op met een overheidsfunctionaris om een Overheidsfunctionarisverklaring toe te voegen aan de vertaling.
  4. Controleer of de Overheidsfunctionarisverklaring correct en volledig is.
  5. Bewaar de beëdigde vertaling samen met de Overheidsfunctionarisverklaring op een veilige plaats.

Over Ecrivus Multimedia

Ecrivus Multimedia is een full-service vertaalbureau dat gespecialiseerd is in beëdigde vertalingen en apostilles. Het bureau werkt samen met beëdigde vertalers en overheidsfunctionarissen om hoogwaardige vertalingen te leveren die voldoen aan alle wettelijke vereisten.

Meer dan 35 soorten officiële documenten

Ecrivus Multimedia biedt vertalingen van meer dan 35 soorten officiële documenten, waaronder:

Meer dan 35 talen

Ecrivus Multimedia biedt vertalingen in meer dan 35 talen, waaronder:

  • Engels
  • Spaans
  • Frans
  • Duits
  • Italiaans
  • Chinees
  • Arabisch
  • En nog veel meer…

Conclusie

Door een beëdigde vertaling te laten voorzien van een Overheidsfunctionarisverklaring, kun je ervoor zorgen dat de vertaling geldig is en geaccepteerd wordt door overheden en instanties. Ecrivus Multimedia biedt professionele vertaaldiensten en kan je helpen met het vertalen van verschillende soorten officiële documenten in meer dan 35 talen.

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigde vertaling?

Een beëdigde vertaling is een vertaling die gemaakt is door een beëdigd vertaler en voorzien is van een officieel stempel en handtekening.

Wat is een Overheidsfunctionarisverklaring?

Een Overheidsfunctionarisverklaring is een verklaring van een overheidsfunctionaris waarin wordt bevestigd dat de vertaling volledig en correct is.

Welke soorten officiële documenten kan ik laten vertalen?

Ecrivus Multimedia biedt vertalingen van meer dan 35 soorten officiële documenten, waaronder geboorteakten, huwelijksakten, diploma's, en notariële akten.

In hoeveel talen kan Ecrivus Multimedia vertalen?

Ecrivus Multimedia biedt vertalingen in meer dan 35 talen, waaronder Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Chinees, en Arabisch.

Het laten maken van een beëdigde vertaling met een Overheidsfunctionarisverklaring kan een ingewikkeld proces lijken, maar met de juiste stappen en zorgvuldigheid kun je ervoor zorgen dat je vertaling geldig is. De eerste stap is om te kiezen voor een beëdigde vertaler die erkend is door de rechtbank. Deze vertaler zal de vertaling maken en vervolgens voorzien van een verklaring en stempel.

Zorg ervoor dat de beëdigde vertaler de vertaling voorziet van zijn handtekening, stempel en een verklaring waarin staat dat de vertaling nauwkeurig en volledig is. Daarnaast moet de vertaler vermelden dat hij bevoegd is om beëdigde vertalingen te maken. Dit is essentieel voor de geldigheid van de vertaling.

Vraag vervolgens aan de beëdigde vertaler om een Overheidsfunctionarisverklaring toe te voegen aan de vertaling. Deze verklaring bevestigt dat de vertaler inderdaad beëdigd is en dus gemachtigd om officiële documenten te vertalen en te voorzien van een stempel. Zorg ervoor dat deze verklaring duidelijk zichtbaar is op de vertaling.

Als de vertaling is voorzien van de Overheidsfunctionarisverklaring, kun je de vertaling laten legaliseren door de rechtbank of notaris. Dit is een extra stap om de geldigheid van de vertaling te waarborgen. De rechtbank of notaris zal de vertaling controleren en voorzien van een legalisatiestempel.

Bewaar alle originele documenten, inclusief de beëdigde vertaling met Overheidsfunctionarisverklaring en de legalisatiestempel, op een veilige plek. Het is belangrijk om deze documenten te kunnen tonen als er ooit vragen zijn over de geldigheid van de vertaling. Zorg ervoor dat je altijd kopieën hebt van de vertaling en de bijbehorende documenten.

Als je de beëdigde vertaling met Overheidsfunctionarisverklaring nodig hebt voor officiële doeleinden, zoals bijvoorbeeld voor een visumaanvraag, controleer dan van tevoren welke eisen er worden gesteld aan de geldigheid en legalisatie van de vertaling. Zo weet je zeker dat je vertaling voldoet aan alle vereisten en zonder problemen geaccepteerd zal worden.

Door het volgen van deze stappen en het zorgvuldig selecteren van een beëdigde vertaler kun je ervoor zorgen dat je beëdigde vertaling met Overheidsfunctionarisverklaring geldig is en voldoet aan alle wettelijke eisen. Op deze manier kun je met een gerust hart gebruik maken van de vertaling voor officiële doeleinden.

Beëdigde vertaling nodig, maar heeft u eerst nog enkele vragen? Wij staan voor u klaar. Op onze contactpagina vindt u onze gegevens. U kunt ons bellen op +31(0)43-365-5801 of e-mailen naar . Op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur kunt u uw vraag tevens stellen via onze Live Chat Support – wij reageren binnen 1 minuut.

Beëdigde vertalingen

KvK-uittreksel vertalen (beëdigd)

(132)  59,00
(55)  59,00

Beëdigde vertalingen

Bankafschrift vertalen (beëdigd)

(44)  49,00

Beëdigde vertalingen

Diploma vertalen (beëdigd)

(53)  55,00
(40)  59,00
(40)  59,00

Beëdigde vertalingen

Geboorteakte vertalen (beëdigd)

(49)  59,00

Beëdigde vertalingen

Huwelijksakte vertalen (beëdigd)

(17)  59,00
(24)  59,00
(41)  59,00
(44)  59,00

Beëdigde vertalingen

Juridisch document (beëdigd)

(54)  59,00
(53)  59,00

Beëdigde vertalingen

Cijferlijst vertalen (beëdigd)

(48)  49,00

Beëdigde vertalingen

Paspoort vertalen (beëdigd)

(24)  59,00
(43)  59,00

Beëdigde vertalingen

Testament vertalen (beëdigd)

(19)  59,00
 49,00

Beëdigde vertalingen

Beschikking vertalen (beëdigd)

(50)  59,00

Beëdigde vertalingen

Rijbewijs vertalen (beëdigd)

(46)  59,00

Beëdigde vertalingen

Volmacht vertalen (beëdigd)

(54)  59,00
(45)  59,00
(34)  59,00

Beëdigde vertalingen

Koopakte vertalen (beëdigd)

(18)  59,00

Beëdigde vertalingen

Leveringsakte vertalen (beëdigd)

(43)  59,00

Beëdigde vertalingen

Hypotheekakte vertalen (beëdigd)

(20)  59,00

Beëdigde vertalingen

Factuur vertalen (beëdigd)

(27)  59,00
(21)  59,00
(37)  59,00
(24)  59,00
Chat openen
1
Vraag? Chat met ons via WhatsApp!
Hallo! 👋
Heb je een vraag over "Hoe zorg je ervoor dat je beëdigde vertaling geldig is met een Overheidsfunctionarisverklaring?"?
Stuur ons een WhatsApp-bericht!